אודות

שמי מיכל בראל, הידועה בחוגים מסויימים כבראלה. המונה ליזהבימים אני עובדת ב"פסטה דלה קזה" – המפעל המשפחתי שלנו לייצור פסטה טריה משובחת, ובלילות אני מוסיפה לקורא הרסס שלי עוד ועוד אתרים שאני לא מספיקה לקרוא. בשאר הזמן הלא פנוי שלי אני מבשלת ואופה, מצלמת אוכל, מגדלת מחמצת, לומדת איטלקית, שומעת מלא מוסיקה, ממתינה לעונה הבאה של מד מן וחושבת על לסיים את התואר הראשון. סיימתי. חוץ מזה, אני ממש אוהבת מילים שיש בהן כפל אותיות עיצורים זהות שבינהן תנועה (פשוש, תכסיסים וכו') והייתי רוצה לדעת לנגן בפסנתר.
זה הבלוג שלי.

אפשר לכתוב לי ל- michal.barel ב- gmail.com

בחורה עם ביצים (וקמח וסוכר)